Thursday, December 12, 2013

Herpesul poate fi tratat natural cu ajutorul uleiului de oregano

Ce este herpesul si cum se manifesta?

Herpesul este cunoscut ca o boală cu transmitere sexuală cauzata de virusul herpes simplex tip 1 (HSV-1) și tip 2 (HSV-2). Localizarea la nivelul genital, in colul uterin și pe piele în alte zone ale corpului este afectata de tipul si intesitatea acestui virus. Simptomele sunt, în general, ușoare și uneori chiar nu se arată deloc. Atunci can apar, de obicei, se manifestă ca unul sau, eventual, ca un grup de blistere în locația genitala.

Aceste vezicule, de obicei, se pot rupe provocând răni care durează aproximativ două până la patru săptămâni pana se vindeca. Partea proasta a acestei viroze este ca după o perioada de timp blisterele reapar, dar vor fi mai puțin severe. Din acest motiv herpes devine o pacoste; ca un rezultat al acestei reaparitii continue, devine o afectiune cronica care revine în mod repetat, deși în grade mai mici. Acest virus este în măsură să rămână în organism pe termen nelimitat, dar focacarele pot deveni mai usoare odata cu trecerea anilor. Rata de infectie este de 1 din cinci femei și unul din nouă bărbați. Statisticile arată că boala este în mod normal transmis de la un bărbat infectat la partenerul său de sex feminin.


Oregano Oil – Un remediu natural eficient pentru herpes

Se zice ca nu există nici un remediu real, de durată, pentru herpes, dar medicamente antivirale pot reduce simptomele și scurta focarele. Pentru a preveni reinfectia, terapia de supresie trebuie urmata atât de persoana infectata cat si de partenerul sau.

Din fericire, avem acum la indemana un tratament natural, puternic care poate eradica virusul herpes. Această soluție este uleiul de oregano, un ulei esential extras din frunzele zdrobite ale acestei plante mediteraneene - oregano sălbatic -  denumita stiintific Origanum vulgare. Uleiul de oregano salbatic este disponibil sub forma Oregano Oil Calivita, o companie care indeplineste cele mai aspre norme de calitate. Au fost efectuate cateva studii și experimente științifice de laborator pe subiecti umani pentru a dovedi capacitatea aceastei plante de a ucide microorganismele daunatoare. In prezent, uleiul de oregano este folosit pentru a ucide bolile provocate de bacterii, paraziți, fungi și virusuri. Poate fi, eventual, utilizat pentru a trata răceli, febră, gripă, probleme de stomac, dificultăți respiratorii și boli de piele, care includ herpes.


Puterea antimicrobiana a uleiului de oregano rezultă din concentrația mare de fitochimicale, flavonoide si fenoli. În plus, acesta planta include, de asemenea, cantități considerabile de vitamine, minerale si oligoelemente esentiale, care ar putea crește răspunsul imun.

Oregano Oil contine un compus special, carvacrolul, unul dintre agenții săi primari activi cu efect pozitiv in uciderea germenilor. În afară de uciderea virusului, acest ulei, de asemenea, reduce inflamarea. În cazul în care acest remediu este folosit pentru a trata herpes, vor fi evitate eruptiile pielii si vor fi ameliorate alte simptome, cum ar fi inflamarea pielii, iritațiile și leziunile herpetice. Uleiul de oregano poate fi utilizat topic si intern. Uleiul concentrat trebuie diluat pentru a atenua efectele sale puternice in contact cu pielea, în special în cazul în care acesta va fi aplicat în zona genitală. Diluarea consta în mod normal din 2-3 picaturi de ulei de oregano la 1 lingura de ulei de masline.

Pentru a induce o vindecare mai rapida, uleiul trebuie să fie utilizat si pe plan intern. Se foloseste intern sub forma de  aproximativ două până la trei picături  sub limba și se mentine acolo până când într-adevăr este complet absorbit. Aceasta practica se repetă de 2 sau 3 ori pe zi până când infecția cu herpes este eliminata.
De asemenea, a fost declarat in unele rapoarte că frecarea viguroasa si regulata a uleiului pe coloana vertebrala, impreuna cu adminstrarea de cinci picături sub limbă, de două ori pe zi, va distruge complet virusul.

Există oameni care au raportat ca au scapat de herpes tip 2 în mai puțin de o lună prin aceasta metodă. Este recomandat ca uleiul de oregano care se freaca pe coloana sa fie amestecat cu DMSO (Dimetil Sulfoxid), deoarece acolo este locul in care virusul locuiește chiar și atunci când este latent, iar DMSO ajuta la conducerea substantei antivirale adânc în țesuturi, direct la sursa. De asemenea, a fost raportat ca folosirea de ulei de oregano amestecat cu DMSO pe leziunile herpetice este foarte eficienta.

Pret Oregano Oil 92.29 Lei (Tva inclus )
Puteti cumpara Oregano Oil prin comanda telefonica sau folosind formularul de comanda
Centrul Medical Sanatatea
Telefon 0251 212 222;  0744 575 906; 0754 041 424

1 comment:

  1. Sufer de herpes în ultimii 1 an și 8 luni și de atunci am urmat o serie de tratamente, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale Dr. DAWN despre modul în care a vindecat diferite persoane de diferite. boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și, spre cea mai mare surpriză, m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, îl puteți contacta astăzi pe Dr. DAWN la această adresă de e-mail:

    dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2349046229159

    ReplyDelete