Wednesday, December 4, 2013

Uleiul de oregano elimina parazitii la om

Nu se cunoaste inca foarte mult despre acest aspect, insa extractele de oregano sunt extrem de eficiente in eliminarea paraziților la oameni. Adevarul este ca o mulțime de oameni au paraziți si pur și simplu nu știu acest lucru.

Activitatea antiparazitara a uleiului de oregano

Uleiul de oregano este un ulei esențial găsit în unele suplimente alimentare, precum Oregano Oil Calivita, care manifesta proprietăți antifungice și antibacteriene. Un studiu publicat într-o ediție a "Journal of Animal Science" 2011 a constatat că uleiul de oregano are activitate antibacteriană față de bacterii precum Escherichia coli, Salmonella indiana, Listeria innocua, Staphylococcus aureaus și Bacillus subtilis. Paraziții includ organisme precum tenii, limbrici sau oxiuri. Pentru cei care au in corp un parazit de orice fel, consumul de Oregano Oil poate fi un real ajutor in acest sens.


Oregano are un gust piperat, cu o sugestie catre salvie si cimbru. Medicii chinezi au folosit oregano de secole pentru a trata febra, varsaturi, diaree  și probleme ale pielii. Aceasta planta ne ajută să slăbim și sa eliminam mucusul. Este un ajutor digestiv si un bun remediu pentru a scăpa de paraziți intestinali. Oregano este, de asemenea cunoscut pentru puterea antioxidanta și activitatea anticanceroasă. Uleiul esențial de oregano a demonstrat ca este un antioxidant puternic. Tocoferolii, mai ales gamma tocoferolul, au fost identificate ca principalele componente antioxidante. Într-un studiu de la Universitatea Georgetown, uleiul esențial de oregano a inhibat cresterea de bacterii Staphylococcus ( stafilococi) din tubul de testare la fel de eficient ca și antibioticele.

De ce adesea ne contaminam cu paraziti si cum se manifesta aceasta conditie?

Parazitii sunt de obicei transmisi de la o persoana la alta prin contact cu fecalele infectate. Acest lucru se poate produce prin contaminarea cu fecale a hranei, apei sau a solului. Sansele ca parazitii sa poata supraviețui în ulei de oregano sunt infime, ca urmare a proprietăților antifungice si antimicrobiene ale acestui ulei esențial.

Printre problemele comune cauzate de paraziti pot fi incluse simptomele abdominale. Aceste simptome pot include balonare, dureri abdominale, gaze și sensibilitate la stomac. Alte simptome produse de pariti pot fi infectii si alte conditii care pot pune viata in pericol. Diareea cronica este de multe ori un semn al unei infecții parazitare.

Pierderea in greutate si oboseala sunt alte simptome comune cauzate de paraziți care trăiesc în corpul nostru. Aceste simptome sunt, uneori, un rezultat al starii  de greata si varsaturi, asociate cu infecții parazitare. Deshidratarea si febra pot, de asemenea, să apară de la criptosporidioză.

Cum ne ajuta uleiul de oregano sa scapam de paraziti?

Într- un studiu, 77 la suta dintre pacientii tratati pentru paraziți intestinali au scapat de aceasta problema după ce au luat ulei de oregano timp de șase săptămâni. Acest remediu a inhibat creșterea a cel puțin zece microbi diferiti, incluzând Candida albicans ( drojdie ). Oregano conține un compus puternic numic acid rozmarinic, care a dovedit ca poate  avea proprietati anti - mutagene și anti - cancerigene.

Specia de oregano cu proprietati terapeutice creste in salbaticie in zonele muntoase din Grecia și Turcia și este bogata în minerale precum calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, cupru, borși mangan, care se adaugă la valoarea sa terapeutică. Ulei de oregano a devenit foarte popular în ultimii ani ca o alternativă la antibiotice. Acțiunea sa anti - germicid a demonstrat un efect de inhibare a cresterii pe bacterii, fungi, paraziți și virusuri în mai multe studii in vitro.

Într-un alt studiu in eprubetă, uleiul volatil de oregano a fost capabil sa opreasca cresterea unui alt agent patogen care produce toxiinfectie alimentara, numit Aspergillus parasiticus. Concentrațiile mai mari ale acestui ulei au putut opri producția de aflatoxina, o otravă puternică din matrița Aspergillus. Împreună, aceste fapte sugerează uleiul de oregano folosit în timpul prelucrării produselor alimentare are un rol important în prevenirea alterarii produselor alimentare și în reducerea riscului de ingerare de bacterii dăunătoare, ciuperci si paraziti.

Uleiul de oregano este plin de vitamine și minerale și conține timol și carvacrol, compuși care descurajează dezvoltarea de microorganisme, virusuri si paraziti. Oregano Oil Calivita este un produs de calitate superioara, care poate oferi toate aceste beneficii enumerate mai sus intr-un mod cat mai natural, fara antibiotice si fara riscuri.



Pret Oregano Oil 92.29 Lei (Tva inclus )
Puteti cumpara Oregano Oil prin comanda telefonica sau folosind formularul de comanda
Centrul Medical Sanatatea
Telefon 0251 212 222;  0744 . 575 . 906; 0754 041 424 

No comments:

Post a Comment